Spelrum
Giraffen | 31 |
Krokodilen | 0 |
Elefanten | 0 |
Musen Böjningslistan | 1 |
Grisen Böjningslistan | 25 |
Inloggade | 57 |
Mobilspel
Pågående | 21 203 |
Forumkategorier
Användare | Inlägg | |
---|---|---|
magga | 2007-04-05 15:55 | |
Jasminris eller annat ris? Min pojkvän och jag har lite olika syn på hur ris ska vara. Själv tycker jag bäst om jasminris, alltså klibbigt ris som man kan äta med pinnar.... han däremot gillar vanligt ris. som är torrt och tråkigt..... vill gärna veta vad ni föredrar.. så skriv... *nyfiken* :) | ||
två bakelser | 2007-04-05 15:58 | |
Råris för mig tack. | ||
två bakelser | 2007-04-05 15:59 | |
Ni kanske kan enas om Basmatiris magga? | ||
veggie_d | 2007-04-05 16:10 | |
Basmati, alla dagar i veckan och twice on Sundays. | ||
betaguld | 2007-04-05 16:13 | |
Grötris året om! | ||
grönöga - Ej medlem längre | 2007-04-05 16:22 | |
veggie_d har helt klart rätt! Basmatiris är det som gäller. =) | ||
bänkpressad - Ej medlem längre | 2007-04-05 16:28 | |
vodka, basturis och isvak | ||
beaca | 2007-04-05 16:29 | |
Basmati eller jasmin brukar det bli. Uncle Ben's och sånt är vedervärdigt. | ||
Perpersa - Ej medlem längre | 2007-04-05 16:31 | |
fullkornsris.... brukar variera, men endast köra klibbigt ris till wok å sånt. | ||
yllestrumpa | 2007-04-05 16:34 | |
Basmati slår allt i risväg! Gott och lågt GI (om man är inne på den linjen) | ||
BigBow - Ej medlem längre | 2007-04-05 16:35 | |
absolut jasminris, det ska va klibbigt. Pastan ska också va klibbig o inte slabbig, dessutom med mycket al dente | ||
vulcan | 2007-04-05 16:45 | |
Basmati men jag kan variera mig med jasmin, vanligt och råris också. Grötris är däremot äckligt. | ||
diana_s | 2007-04-05 18:34 | |
Basmatiris..... prova att laga till det så här: smält en klick margarin/smör i en kastrull... tillsätt ½dl vermicelli (små små tunna nudlar) och låt nudlarna få lite färg... tillsätt 3dl ris och låt det fräsa lite....slå på 7 dl vatten, lite salt och en grönsaksbuljongtärning, rör om låt koka upp.... låt det sedan svälla på mycket svag värme tills vattnet är borta.... rör om och servera. Jag lovar.... det är supergott!! | ||
Kompassen - Ej medlem längre | 2007-04-05 19:00 | |
Fullkornsris är ärligt talat äckligt | ||
Morristown - Ej medlem längre | 2007-04-05 19:06 | |
Påskris | ||
Morristown - Ej medlem längre | 2007-04-05 19:06 | |
-Prince- Hur gör man kliibg al dente? Tycker det säger emot sig självt | ||
Imaginos - Ej medlem längre | 2007-04-05 19:10 | |
Ris är eckliii. Förutom risgrynsgröt. | ||
HumbleBug | 2007-04-05 19:11 | |
spaghetti är klibbig. Struntar du i smör eller olja klibbar den ihop sig | ||
Morristown - Ej medlem längre | 2007-04-05 19:12 | |
Jag menar att klibbig spaghetti är överkokt! | ||
Annieel - Ej medlem längre | 2007-04-05 19:13 | |
Vanligt Uncle Bens till mat . Klibbigt till kinamat . | ||